Повеќе за Настанот

Обуки, работилници и тренинзи распределени во дводневна агенда, кои ќе ги покријат речиси сите аспекти на е-трговијата кои се неопходни за секој кој сака да се инволвира во е-трговија односно да ги нуди своите производи/услуги за онлајн продажба.

Секој од предавачите и говорниците, искусен во својата област ќе понуди практични совети применливи за секој е-трговец или секоја засегната страна.

speaker
НИНА АНГЕЛОВСКА

CEO & Co-Founder, Grouper.mk

speaker
ПЕТАР НИНОВСКИ

CEO & Founder, Brainster

speaker
ГОРЈАН СТОЈАНОВСКИ

CEO & Co-Founder, OutletON

speaker
ИВА ТРЕМБЕЛИЕВА

CОO, Grouper.mk

speaker
Šárka Bejleková

General Manager, DelCo

speaker
ВЕЉАН ПОПОВСКИ

Помошник раководител на сектор за контрола, координација и маркетинг, НЛБ Банка

speaker
ANNE F. KENNEDY [USA]

Founder of the world's largest digital marketing consortium and author of the seminal work on international search marketing, Global Search Engine Marketing

speaker
ДРАГАН ЈОСИФОВСКИ

CEO & Founder Paket.mk

speaker
OLIVER PUGH [UK]

Co-Founder, Stealth Startup

speaker
JAMES LUM [UK]

E-commerce Gladiator and Media Buyer, Business owner - The Watch Cabin Limited

speaker
MARIS PRII

COO & Management Board Member во Startup Wise Guys

speaker
Gillian Muessig [USA]

Cofounder of Moz, brettapproved, and Outlines Venture Group; General Partner at the Sybilla Masters Fund

speaker
СУЗАНА ЈОШЕВСКА АТАНСОВСКА

АДВОКАТ, Адвокатска канцеларија Станковиќ - Јошевска

speaker
АЛЕКСАНДРА ЈАНАКИЕВСКА

CMO, Brainster

speaker
НАДАЛИНА ПАНОВСКА

Telesales Executive, DHL

Ladies in Ecommerce Агенда

За време на настанот за учесниците е обезбеден ручек и две кафе паузи

 • Говорник
  Тема
 • Нина Ангеловска - Grouper.mk
  Патот на развојот на компанија за е-трговија во Македонија
 • Вељан Поповски - НЛБ Банка
  Плаќања во е-трговија
 • Петар Ниновски - Brainster.co,
  Горјан Стојановски - OutletON.com,
  Драган Јосифовски - Paket.mk
  eCommerce Stories: Приказни во е-трговија од различни индустрии
 • Надалина Пановска - DHL,
  Шарка Бејлекова - Delco
  Испорака на пратки кон Македонија и странство | регулативи | враќања
 • Сузана Јошевска - адвокатска канцеларија Станковиќ - Јошевска
  Правни регулативи во е-трговија
 • Oliver Pugh - CoFounder Stealth Startup
  Fundamentals of eCommerce & Digital Marketing
 • James Lum - E-commerce Gladiator and Media Buyer, Business owner - The Watch Cabin Limited
  Ecommerce opportunities for women in Macedonia
 • Maris Prii - COO & Management Board Member во Startup Wise Guys
  Собирање на средства (fundraising) – основи на вложување на капитал и неговите алтернативи (convertible note, SAFE note, KISS note)
 • Говорник
  Тема
 • Gillian Muessig, Co-Founder of Moz and Outlines Venture Group | General Partner at the Sybilla Masters Fund
  Secrets of Ecommerce Success
 • Anne F. Kennedy, Founder of the largest digital marketing consortium and author of seminal work - Global Search Engine Marketing
  How to generate online users?
 • Maris Prii - COO & Management Board Member во Startup Wise Guys
  Собирање на средства (fundraising) – основи на вложување на капитал и неговите алтернативи (convertible note, SAFE note, KISS note)
 • Петар Ниновски & Александра Јанакиевска, Brainster
  Email marketing & Growth Hacking
 • Ива Трембелиева, COO, Grouper.mk
  Paid Social Intro for E-commerce
 • Ива Трембелиева, COO, Grouper.mk
  Facebook and Instagram Ads + Workshop for targeting

Бројот на места е ОГРАНИЧЕН

Ladies in eCommerce е бесплатен за членките на АЕТМ, а за останатите заинтересирани чини 2900 ден.
Пријави се
15 Говорници
Public Room
40 учесници
18/19 Април

Наши Поддржувачи

Настанот е реализиран со помош и поддршка од Swiss Entrepreneurship Programme

Public Room

Одведи ме таму